Wandelzoektocht

We zetten een jarenlange traditie verder : bind je schoenen, activeer je grijze hersenmassa en motiveer je trouwe viervoeter!

Hier is de
HONDEN-WANDELZOEKTOCHT
op ZONDAG 1 MAART 2020

Je kan vertrekken tussen 11u en 11.30u aan de kantine van onze club. Ook niet-leden zijn welkom, dus : nodig ook je familie, vrienden en kennissen uit om mee te doen.
Het is een hondenzoektocht, dus is het logisch dat je hond mee wandelt, maar verplicht is het geenszins. Zo kunnen ook de leden met een puppy waarvoor de afstand nog wat ver is of de mensen zonder hond deelnemen.
Op een bewegwijzerd parcours van ongeveer 6,5 km wordt je kynologische kennis op een plezante manier getest. Onderweg is er een gratis drankje voorzien.
Na aankomst kan je de innerlijke mens opnieuw versterken met zwarte en witte pensen met appelmoes, of spek met eieren. 
Als je in groep deelneemt vul je 1 deelnemingsformulier in voor de ganse groep. Individueel deelnemen kan natuurlijk ook en dan heeft iedere deelnemer zijn eigen formulier.
Er is een natura prijs voor ieder inschrijvingsformulier (dus per groep of per individuele deelnemer). De uitslag van de zoektocht wordt zo vlug mogelijk na de aankomst van de laatste deelnemer bekendgemaakt. De winnaar mag als eerste zijn prijs kiezen, daarna de 2e enz…
Een inschrijvingsformulier kan je verkrijgen in de hondenschool. Je kan het ingevuld afgeven in de kantine. Inschrijven kan tot 23 februari 2020.
Ben je 12 jaar of jonger, dan mag je gratis deelnemen. Ben je ouder dan kost het 5€ per deelnemer.

Een overzicht van de tarieven :
Deelnemen aan de zoektocht : Gratis voor deelnemers van 12 jaar of jonger en 5€ per deelnemer ouder dan 12 jaar
2 zwarte pensen met appelmoes en brood : 10€
2 witte pensen met appelmoes en brood : 10€
1 zwarte en 1 witte pens met appelmoes en brood : 10€
Spek met eieren en brood : 10€
Kinderportie zwarte pens : 5€
Kinderportie witte pens : 5€
Kinderportie spek met eieren : 5€
Vergeet niet op tijd in te schrijven. Veel succes en geweldig veel plezier op onze hondenwandelzoektocht.