Puppy’s en Beginners

Vanaf 8 weken en zodra ze de voorlopige inenting gehad heeft is je pup welkom in de puppyklas van onze hondenschool. De lessen zijn op zondag en beginnen om 9.45u. Tot 10.15u kunnen ze in de speelweide terecht waar ze kunnen spelen met de andere pups. Hier kan de socialisatie met andere honden volop plaats vinden. Voor uw jonge hond is het zeer belangrijk daaraan deel te nemen.
Er is dan een pauze tot 10.45u. Daarna volgt een beginopleiding voor jou en je hond. Hier worden de pups onderverdeeld volgens leeftijd, elke maand een andere groep.
Als je pup 5 maanden oud is komt je hond in een groep die voorbereidt op de A-klas, om op 6 maanden daar naartoe te gaan.
Kom je met een oudere hond voor het eerst naar onze hondenschool dat start je in de beginnersklas. Daar word je samen met jouw hond de eerste knepen aangeleerd. Na enkele weken zijn jullie dan klaar voor de A-klas.
Wanneer je voor de eerste keer naar de hondenschool komt moet je jezelf en je hond aanmelden in de kantine, waar je de nodige informatie zal krijgen. Kom daarom wat eerder, best tussen 9.15u en 9.30u.
Als je naar de hondenschool komt heb je enkele zaken nodig. Welke?

Onze pups moeten nog alles leren, ook op sanitair gebied. Daarom : Lees hier hoe je de terreinen proper houdt.