Puppy’s en Beginners

Wanneer je voor de eerste keer met jouw hond naar de hondenschool wil komen moet je op voorhand een afspraak maken met onze voorzitter Nancy Francois op nr 0477 43 88 60. Zo kan je in alle rust en veiligheid de nodige informatie krijgen. Op die manier krijgen jij en jouw hond een ideale start.
Vanaf 8 weken en zodra ze de voorlopige inenting gehad heeft is je pup welkom in de puppyklas van onze hondenschool. De lessen zijn op zondag en bestaan uit 2 delen. In het eerste deel is er de beginopleiding voor jou en je hond. Hier worden de pups onderverdeeld volgens leeftijd, elke maand een andere groep. In het tweede gedeelte kunnen ze in de speelweide terecht waar ze kunnen spelen met de andere pups. Hier kan de socialisatie met andere honden volop plaats vinden. Voor uw jonge hond is het zeer belangrijk daaraan deel te nemen.
Als je pup 5 maanden oud is komt je hond in een groep die voorbereidt op de A-klas, om op 6 maanden daar naartoe te gaan.
Kom je met een oudere hond voor het eerst naar onze hondenschool dat start je in de beginnersklas. Daar word je samen met jouw hond de eerste knepen aangeleerd. Na enkele weken zijn jullie dan klaar voor de A-klas.
Als je naar de hondenschool komt heb je enkele zaken nodig. Welke?

Onze pups moeten nog alles leren, ook op sanitair gebied. Daarom : Lees hier hoe je de terreinen proper houdt.