Lid worden

Alle honden zijn welkom in onze hondenclub. Groot, klein, jong en minder jong, met of zonder stamboom, allemaal welkom.
Je kan met je hond lid worden zodra deze 8 weken oud is en de voorlopige inentingen gehad heeft. De periode vanaf 8 weken is zeer belangrijk voor de socialisatie van uw hond. Het zou zonde zijn om deze periode te missen.
Natuurlijk zijn oudere honden ook welkom. We hebben voor deze honden zelfs een aparte welkomstklas voorzien : de beginnersklas.
Wanneer je voor de eerste keer met jouw hond naar de hondenschool wil komen moet je op voorhand een afspraak maken met onze voorzitter Nancy Francois op gsm nr 0477 43 88 60. Zo kan je in alle rust en veiligheid de nodige informatie krijgen. Op die manier krijgen jij en jouw hond een ideale start. Lessen voor de nieuwkomers zijn er enkel op zondag.
De eerste les kan je gratis volgen, daarna dient het lidgeld betaald te worden.
Het lidgeld bedraagt 65 € voor 1 jaar lidmaatschap. Voor meerdere leden uit hetzelfde gezin en op hetzelfde adres wordt een korting voorzien, zij betalen slechts 25 €. In dit lidgeld is een aansprakelijkheidsverzekering begrepen.
Onze hondenschool is een erkende sportvereniging. Bij de meeste ziekenfondsen kan je een gedeelte van je lidgeld terugbetaald krijgen. Vraag hierover info bij  jouw ziekenfonds.
Een overzicht van de lesuren vind je hier.
Natuurlijk ben je ook welkom voor alle informatie als je van plan bent een hond te kopen. We zijn altijd bereid om je hierbij raad te geven bij. Let wel : We hebben geen enkele binding met kwekers of rasverenigingen, we geven je enkel advies. Ook op de site kan je hierover meer lezen…