Lid worden

Alle honden zijn welkom in onze hondenclub. Groot, klein, jong en minder jong, met of zonder stamboom, allemaal welkom.
Je kan met je hond lid worden zodra deze 8 weken oud is en de voorlopige inentingen gehad heeft. De periode vanaf 8 weken is zeer belangrijk voor de socialisatie van uw hond. Het zou zonde zijn om deze periode te missen.
Natuurlijk zijn oudere honden ook welkom. We hebben voor deze honden zelfs een aparte welkomstklas voorzien : de beginnersklas.
Lid worden is zeer eenvoudig : Je komt gewoon met je hond naar de hondenschool en meld je aan in de kantine. Zo kunnen we je wegwijs maken en de nodige informatie geven. Op voorhand inschrijven is dus niet nodig. Als je op zondag komt voor aanvang van de lessen kan je misschien al direct mee de les volgen. De kantine is open vanaf 9.15u, de les begint om 9.45u. Ook op donderdagavond tussen 19.30u en 21u kan je terecht in de kantine voor alle informatie. Lessen voor de nieuwkomers zijn er wel enkel op zondag.
De eerste les kan je gratis volgen, daarna dient het lidgeld betaald te worden.
Het lidgeld bedraagt 50 € voor 1 jaar lidmaatschap.  Voor meerdere leden uit hetzelfde gezin en op hetzelfde adres wordt een korting voorzien, zij betalen slechts 25 €.
Onze hondenschool is een erkende sportvereniging. Bij de meeste ziekenfondsen kan je een gedeelte van je lidgeld terugbetaald krijgen. Vraag hierover info bij  jouw ziekenfonds.
Een overzicht van de lesuren vind je hier.
Natuurlijk ben je ook welkom voor alle informatie als je van plan bent een hond te kopen. We zijn altijd bereid om je hierbij raad te geven bij. Let wel : We hebben geen enkele binding met kwekers of rasverenigingen, we geven je enkel advies. Ook op de site kan je hierover meer lezen…