Clubmatch

Elk jaar in juni organiseren we de clubmatch. Dit is een echt feest voor al onze leden, hun familie en sympathisanten. op de verschillende oefenterreinen worden de proeven voor de clubmatch afgelegd. Buiten voorzien we een tent, zodat je overal dichtbij bent. Je kan er tegelijkertijd genieten van een drankje en van 16 tot 20u is er een heuse foodtruck, zodat je ook lekker kan eten. Voor de kinderen is er een springkasteel.
Iedereen, van de jongste pup tot de kampioenen in programma 2, mogen deelnemen aan de clubmatch. Voor de A- en de B-klas geldt de clubmatch als overgangsproef. 
In iedere klas is er een winnaar, maar zoals bij de olympische spelen is deelnemen belangrijker dan winnen.
De proeven bij de clubmatch zijn natuurlijk aangepast aan het niveau van de verschillende groepen, van zeer eenvoudige oefeningen bij de pups, over de normale overgangsproef-oefeningen in A-en B-klas, de oefeningen van de brevetproef in de C-klas tot de echte “wedstrijd”-oefeningen voor debutanten, programma 1  en 2.
Alle proeven gebeuren in de namiddag.
Zoals altijd in onze club staat het plezier van hond en geleider ook nu voorop. Inschrijven dus.
Iedereen is welkom. Je kan dus je familie, vrienden, geburen…. uitnodigen om bij een drankje van de clubmatch te genieten en heerlijk te eten van onze foodtruck. We zullen jullie bijtijds kaarten geven zodat iedereen zich kan inschrijven voor de foodtruck.
Foto’s van dit jaarlijkse evenement vind je op de fotopagina.

Don`t copy text!