Clubinfo

K.V. De Drie Linden v.z.w.
Heggebossenweg 12A – 3980 Tessenderlo
K.K.U.S.H. nr.713

Ondernemingsnummer: BE 0419.867.468
Bank : BE43 8601 1940 8901
E-mail : info@kvdedrielinden.be
Het eerste aanspreekpunt voor al onze leden is natuurlijk de instructeur.

Zowel leden als niet- leden kunnen voor informatie ook terecht in de kantine op zondag tussen 9.15u en 12u en op donderdag tussen 19.30u en 21.30u of kunnen per mail contact opnemen.
We hebben in de inkomhal ook een ideeënbus opgehangen. Hierin kan je alle opmerkingen of ideeën achterlaten die onze club nog beter kunnen maken.
Dit is ons clubreglement en onze privacyverklaring.
Indien je GPS-toestel ons adres niet herkent kan je invoeren hoek Heggebossenweg en Sparrenweg te Tessenderlo. Zo kan je ons zeker niet missen.


Alle honden zijn welkom in onze hondenclub. Groot, klein, jong en minder jong, met of zonder stamboom, allemaal welkom.
Je kan met je hond lid worden zodra deze 8 weken oud is en de voorlopige inentingen gehad heeft. De periode vanaf 8 weken is zeer belangrijk voor de socialisatie van uw hond. Het zou zonde zijn om deze periode te missen.
Natuurlijk zijn oudere honden ook welkom. We hebben voor deze honden zelfs een aparte welkomstklas voorzien : de beginnersklas.
Wanneer je voor de eerste keer met jouw hond naar de hondenschool wil komen moet je op voorhand een afspraak maken met onze voorzitter Nancy Francois op gsm nr 0477 43 88 60. Zo kan je in alle rust en veiligheid de nodige informatie krijgen. Op die manier krijgen jij en jouw hond een ideale start. Lessen voor de nieuwkomers zijn er enkel op zondag.
Het lidgeld bedraagt 65 € voor 1 jaar lidmaatschap. Voor meerdere leden uit hetzelfde gezin en op hetzelfde adres wordt een korting voorzien, zij betalen slechts 25 €.
Onze hondenschool is een erkende sportvereniging. Bij de meeste ziekenfondsen kan je een gedeelte van je lidgeld terugbetaald krijgen. Vraag hierover info bij jouw ziekenfonds.
Natuurlijk ben je ook welkom voor alle informatie als je van plan bent een hond te kopen. We zijn altijd bereid om je hierbij raad te geven bij. Let wel : We hebben geen enkele binding met kwekers of rasverenigingen, we geven je enkel advies. Ook op de site kan je hierover meer lezen…