230702 Schoonheid

Liliane Serré met haar Finse Lappenhond en Lief De Koninck, Christel Cuypers en Marc Vandeweyer met hun flatcoated retrievers rijgen alle vier de eerste plaatsen aaneen op de nationale en internationale schoonheidswedstrijden.
De Weimaraner van Melanie Raemaekers haalt al mooie resultaten in de baby klasse.
Klik op een foto om te vergroten

Met Marc met James Liliane met Vikke en Lief met Vidor hebben we zelfs 3 Belgische jeugdkampioenen schoonheid.
Hierboven zie je hun officiële diploma’s van de KKUSH.

Lief en Marc zijn ook gekwalificeerd om deel te nemen aan Crufts in Londen. Dit is de meest prestigieuze hondenshow ter wereld, voorbehouden voor de besten der beste honden. In 2023 nam Marc hieraan deel en ook voor 2024 is hij al geselecteerd. Marc is met James ook Nederlands junior cup winner.

In de eerste wedstrijd met haar Weimaraner Suvi behaalde Melanie de hoogste klassering : veelbelovend. Het woord alleen zegt genoeg. Een foto van haar diploma vinden jullie onderaan.

Hieronder enkele foto’s van Christel met Winchmore Flabbergasted (Cooper), Lief met Brightonyx Velvet Vidor (Vidor), Liliane met Vikke Pixilo (Vikke) en Marc met Ultimatum we stand together (James) met enkele van hun diploma’s en daarna een woordje uitleg.

CAC : certificat d’aptitude au championnat. Je hond is geschikt om schoonheidskampioen te worden
FCI-CACIB : certificat d’aptitude au championnat international de beauté : Je hond is geschikt om internationaal schoonheidskampioen te worden.
In de wedstrijd wordt een beste reu en een beste teef aangewezen. De beste van deze twee heeft de eerste plaats veroverd, de andere krijgt de kwalificatie BOS : best opposite sex (beste van het andere geslacht).

BOB : best of breed : De mooiste hond van zijn ras.
Crufts Qualification : gekwalificeerd om deel te nemen aan Crufts in Londen, de meest gerenommeerde hondenshow ter wereld. Lief en Marc behaalden deze kwalificatie.

Don`t copy text!